Domov > Izredni študij > Velnes

Velnes

Velnes je danes ena najhitreje rastočih panog, saj postaja skrb za zdravje in kvaliteto življenja v sodobni družbi vedno bolj izrazita. Želite tudi vi postati del te uspešne panoge? V programu Velnes boste pridobili strokovna znanja za načrtovanje, organiziranje, vodenje in promoviranje velneških storitev.

Velnes pomeni celostni in zdrav način življenja, ki se odraža v splošnem dobrem počutju posameznika. Upošteva vsa načela sodobne preventive in je uravnotežen življenjski slog, ki ga dosežemo z osnovnimi sestavinami: telesnim gibanjem, zdravo prehrano, duševno aktivnostjo in osebno sprostitvijo.

Študij za krepitev zdravega načina življenja ljudi.

 

Program Velnes je nov specializiran program za področje velneške dejavnosti in edini zasebni javno veljaven program v Sloveniji. V programu boste pridobili uporabna znanja za sodobne pristope za krepitev kakovosti življenja in zdravja posameznikov ter celovito organiziranje in vodenje velneških storitev.

Želite biti na tekočem o programu in vpisu? Izpolnite informativno prijavo.

Podatki o programu

Vrsta programa: višješolski študijski program
Raven izobrazbe: 6/1
Naziv strokovne izobrazbe: organizator/organizatorka velneških storitev
Trajanje programa: dve leti, 120 ECTS
Način izvedbe študijaonline študij

Koristi za vas

Diplomanti in zaposlitve

Zaposlitvene možnosti diplomantov programa velnes segajo predvsem na področje turizma in zdravstvene dejavnosti. Delujete lahko v okvirih zdravilišč, velneških, kozmetičnih in športnih centrov, pri pripravi dogodkov in promociji zdravega načina življenja. Kot strokovnjaki s področja zdravega življenjskega sloga pa boste imeli tudi možnost, da se podate na lastno podjetniško pot, kot že nekaj naših diplomantov

Print