Domov > Novice in dogodki > 2017 > Vpis v redni študij do 1. septembra - samo še 20 prostih mest

Vpis v redni študij do 1. septembra - samo še 20 prostih mest

Si želite v dveh letih do diplome in si pridobiti sodobna in praktična znanja, ki odprejo vrata do veliko različnih zaposlitev? Samo do 1. septembra imate čas, da oddate svojo prijavo.

Poklic poslovni sekretar je poklic, ki je dobrodošel v vsaki organizaciji, nudi pa tudi izvrstne priložnosti za napredovanje v stroki, pridobivanje izkušenj s področja vodenja in omogoča odlično iztočnico za naprej. 

Program Poslovni sekretar traja 2 leti in je izjemno praktično naravnan. Je študij, kjer organizirate poslovni dogodek, oblikujete spletno stran in pripravite letno poročilo podjetja. Vse to med tem, ko se naučite 10-prstno slepo tipkati, obvladovati Excel, Word, zablestite v elektronskem poslovanju ter organiziranju in motiviranju bodočih sodelavcev. Predavatelji, ki vas bodo učili, prihajajo iz prakse in so prav zaradi tega med študenti izjemno cenjeni. 

Izkoristite priložnost brezplačnega študija in si zagotovite svojo prosto mesto. Na voljo le  še 20 prostih mest.

  1. Na prosta mesta se lahko prijavite od  28. avgusta do 1. septembra z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe
  2. Izpolnjen prijavni obrazec natisnite in ga pošljite s priporočeno pošiljko Višješolski prijavni službi, na naslov: Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje.
  3. V drugi polovici septembra vas bomo na podlagi oddane prijave povabili, da potrdite vpis.
  4. Overjene kopije spričeval priložite le, če ste šolo končali pred junijem 2002.
Nazaj na seznam Print