Domov > Novice in dogodki > 2017 > Webinar z Naj zdravnico 2017, Ivico Flis Smaka, dr. med.

Webinar z Naj zdravnico 2017, Ivico Flis Smaka, dr. med.

Online, 12. 9. 2017, ob 20.00

Odločite se za spremembo in se pridružite na brezplačnem webinarju, z naj zdravnico 2017, Ivico Flis Smaka, dr. med., spec. fizikalne in regenerativne medicine.

Zavedanje, da je treba oblikovati zdrav življenjski slog, imamo skoraj že vsi. Ko skrbimo za kakovostno življenje in ohranjamo fizično, mentalno in duhovno zdravje, govorimo o preventivi. Ta je ključna ne samo za preprečevanje bolezenskih stanj, pač pa za splošno doseganje dobrega počutja.

K preprečevanju bolezni veliko prispevajo pravilna, zdrava in uravnotežena prehrana, pitje zadostne količine vode, odsotnost stresa, gibanje na svežem zraku ter sončni svetlobi, pozitivna naravnanost in še bi lahko naštevali.  Veliko tega najbrž globoko v sebi že vemo. A vendar je dobro, da se vsake toliko časa na to spomnimo in vpeljemo tudi kakšna nova znanja in navade v svoj vsakdan.

Na webinarju boste izvedeli:

Z drobnimi triki in majhnimi premiki lahko sedaj in tukaj naredimo prve korake. Pridružite se nam in zakorakajmo skupaj! Zadajmo si svoje cilje danes in tukaj.

Ivica Flis Smaka, dr. med.,  je specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine s širokim zaledjem znanj zahodnih in vzhodnih medicinskih znanosti, alternative in funkcionalne medicine. S celovitim pristopom na osnovi medicinskih in ostalih veščin želi vsakemu zagotoviti kakovostno in aktivno življenje v vseh starostnih obdobjih. Ob večletni praksi v fizikalni in rehabilitacijski medicini je spoznala, da želi svojim pacientom nuditi več. Skozi makrobiotiko, shiatsu, učenje klasičnih in ročnih masaž je »pripotovala« do Tradicionalne Kitajske Medicine in uspešno zaključila šolo akupunkture v Sloveniji in na Kitajskem. Iz radovednosti in želje po dodatnem znanju je spoznavala homeopatijo, osvojila znanje  Ayurwede in se spogledovala z indijsko astrologijo (Djotiš), v Evropi pa pridobila naslov mednarodne wellness svetovalke. Letos je prejela naziv Moj zdravnik 2017. Sicer je pa ob vseh številnih dejavnostih tudi predana mama.

  Podrobne informacije in prijava

  Datum Torek, 12. september, od 20.00 do 21.30
  Lokacija online (potrebujete samo dostop do interneta in slušalke z mikrofonom)
  Cena Spletno predavanje je brezplačno.
  Prijava
  Do webinarja dostopate na tej povezavi 
  Več informacij Petra Hanžel, 02 228 38 76
Nazaj na seznam Print