Domov > Redni študij > Poslovni sekretar > Osebno mentorstvo

Osebno mentorstvo

Na Višji strokovni šoli na Dobi ne boste le številka. Pri študiju vam bomo pomagali.

Osebno mentorstvo

Pri študiju vam stoji ob strani in vam svetuje  Nina Turčin, vodja programa.

Vodja programa, vas ves čas študija  spremlja in je vaša sogovornica, ko želite informacije in nasvete za izbiro predmetov, uspešen študij in načrtovanje študijskih obveznosti.

Vodja programa skrbi tudi za potek študijskih aktivnosti v skladu s predvidenim študijskim koledarjem. Z njo lahko komunicirate preko e-pošte, po telefonu ali se dogovorite za osebni razgovor.

Pri študiju mi stoji ob strani in mi svetuje moja osebna mentorica  Nina Turčin, vodja programa
Ves čas študija vas spremlja in je vaš sogovornik, ko želite informacije in nasvete za izbiro predmetov, uspešen študij in načrtovanje študijskih obveznosti. Vodja programa skrbi tudi za potek študijskih aktivnosti v skladu s predvidenim študijskim koledarjem. Z njo lahko komunicirate preko e-pošte, po telefonu ali se dogovorite za osebni razgovor.Osebno mentorstvo

Pedagoška podpora

Predavatelji so vam za vsa strokovna in druga vprašanja, povezana s predmeti, na voljo na govorilnih urah, po elektronski pošti in v forumih.

Skupnost študentov

Podporo pri študiju vam nudijo tudi študijski kolegi, ki predstavljajo skupnosti študentov naše višje šole.

Pomoč študent študentu

Pri posameznih predmetih so vam poleg izvajalcev pedagoškega procesa na voljo tudi študenti drugega letnika, ki vam lahko iz prve roke povedo, kako se lotiti posameznega predmeta, da bo vaš uspeh kar največji.

Uvodni dnevi

Pred pričetkom študija se na sedežu šole udeležite uvodnih dni, na katerih se podrobno seznanite z načinom dela na šoli. Predstavimo vam tudi, kako kar najbolj učinkovito izkoristiti informacijsko podprtost študija.

Tehnična podpora

Pri reševanju in odpravljanju tehničnih težav se lahko obrnete na naše tehnične administratorje. S pomočjo sistema za oddaljeno pomoč se lahko povežejo z vašim računalnikom in morebitne napake odpravijo hitro in učinkovito.

Print