Domov > Študijski programi > Prijava in vpis

Prijava in vpis

Vpis v višješolske programe je namenjen vsem, ki želite študirati v sodobnih in praktično naravnanih programih in si želite odpreti nove možnosti in priložnosti za osebni in poslovni uspeh.

Na prosta mesta se lahko prijavite od 16. februarja do 9. marca 2015 z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe: www.vss-ce.com/vps 
Izpolnjen obrazec, natisnite in ga s priporočeno pošto pošljite na naslov: Šolski center Celje, Višješolska prijavna služba, Pot na Lavo 22, 3000 Celje. Oddati smete samo eno prijavo.
Da bi preverili, ali so vaši podatki v prijavi pravilni, vam bo Višješolska prijavna služba do 24. aprila 2015 poslala računalniški izpis prijave.
Vpis kandidatov, ki so izbrani na podlagi Prijave za vpis in o tem obveščeni s strani Višješolske prijavne službe, se opravi do 24. avgusta 2015.

Kako opravite vpis in si zagotovite prosto vpisno mesto?

  1. Na prosta mesta se lahko prijavite od 16. februarja do 9. marca 2015 z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe
  2. Izpolnjen obrazec, natisnite in ga s priporočeno pošto pošljite na naslov: Šolski center Celje, Višješolska prijavna služba, Pot na Lavo 22, 3000 Celje. Oddati smete samo eno prijavo.
  3. Da bi preverili, ali so vaši podatki v prijavi pravilni, vam bo Višješolska prijavna služba do 24. aprila 2015 poslala računalniški izpis prijave.
  4. Vpis kandidatov, ki so izbrani na podlagi Prijave za vpis in o tem obveščeni s strani Višješolske prijavne službe, se opravi do 24. avgusta 2015.

Vpisni pogoji

V 1. letnik višješolskega študijskega programa se lahko vpišete, če ste zaključili:

Uradne ure

Za svetovanje o vpisu, programih in načinih študija smo vam na voljo vsak delovni dan:

Print