Domov > Višja šola in študij > O višji strokovni šoli

O višji strokovni šoli

Višjo strokovno šolo na Dobi smo ustanovili leta 1999. Z jasno vizijo smo se do danes razvili v eno izmed največjih in najuglednejših višješolskih središč v Sloveniji. Usmerjeni smo v uspešnost in zadovoljstvo naših študentov in diplomantov.

Z znanjem prihaja DOBA sonca.

Šola za pravo znanje ob pravem času

Smo tudi šola sodobnih pedagoških pristopov in nenehnega razvoja, kar dokazujejo trije študijski programi – poslovni sekretar, organizator socialne mreže in velnes – ki smo jih razvili na naši šoli v sodelovanju z delodajalci ter sklepno poročilo zunanjih ocenjevalcev Senata za evalvacijo pri Svetu RS za visoko šolstvo, ki kaže, da sodimo v vrh doslej ocenjenih višjih strokovnih šol v Sloveniji.

Za vse, ki si želite z znanjem zagotoviti varnejšo prihodnost smo z izredno uporabno usmerjenimi 2-letnimi študijskimi programi izjemno zanimiva alternativa daljšim in bolj akademsko usmerjenim študijskim programom.

Z našim sodobnim študijskim načinom pa boste imeli priložnost znanja in usposobljenost v veliki meri razvijati po meri svojih potreb in želja v kar osmih višješolskih študijskih programih in v štirih načinih študija.


Sprehodite se skozi razvojno pot Višje strokovne šole

Print