Domov > Višja šola in študij > O višji strokovni šoli

O višji strokovni šoli

Višjo strokovno šolo na Dobi smo ustanovili leta 1999. Z jasno vizijo smo se do danes razvili v eno izmed največjih in najuglednejših višješolskih središč v Sloveniji. Usmerjeni smo v uspešnost in zadovoljstvo naših študentov in diplomantov.

Pojdite visoko ... Bodite nekdo ...

Šola za pravo znanje ob pravem času

Smo tudi šola sodobnih pedagoških pristopov in nenehnega razvoja, kar dokazujejo trije študijski programi – poslovni sekretar, organizator socialne mreže in velnes – ki smo jih razvili na naši šoli v sodelovanju z delodajalci ter sklepno poročilo zunanjih ocenjevalcev Senata za evalvacijo pri Svetu RS za visoko šolstvo, ki kaže, da sodimo v vrh doslej ocenjenih višjih strokovnih šol v Sloveniji.

Za vse, ki si želite z znanjem zagotoviti varnejšo prihodnost smo z izredno uporabno usmerjenimi 2-letnimi študijskimi programi izjemno zanimiva alternativa daljšim in bolj akademsko usmerjenim študijskim programom.

Z našim sodobnim študijskim načinom pa boste imeli priložnost znanja in usposobljenost v veliki meri razvijati po meri svojih potreb in želja v kar sedmih višješolskih študijskih programih in v treh načinih študija.

Redni študij

Poslovni sekretar

Izredni študij

Poslovni sekretar  
Kozmetika

Online študij

Poslovni sekretar
Ekonomist
Organizator socialne mreže
Velnes
Varstvo okolja in komunala (delno online) 
Informatika (delno online)

Sprehodite se skozi razvojno pot Višje strokovne šole

Print