Domov > Višja šola in študij > Online študij

Online študij

Zaradi izjemne fleksibilnosti je edinstven online študij, ki ga izvajamo na Višji strokovni šoli, prava alternativa za vse zaposlene, mlade mamice, športnike, skratka za vse, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti ne morete obiskovati predavanj. Na naši strani so večletne izkušnje in preko 1300 e-diplomantov.

Online študij - priložnost in prihodnost. Smo edina višja strokovna šola v Sloveniji, ki programe v celoti izvaja v obliki online študija in prva višja strokovna šola, ki omogoča tudi mobilni študij.

Pri online študiju ne boste nikoli sami. Študirali boste v družbi študijskih kolegov, poučevali vas bodo najboljši predavatelji - strokovnjaki iz prakse, pri posameznem predmetu pa vas bo spremljal tudi mentor. Pred pričetkom študija bomo za vas organizirali uvodni dan in uvodni teden, ki bo namenjen spoznavanju načina študija.

Študirali boste v virtualnem učnem okolju, s pomočjo forumov, klepetalnic, wikijev, družbenih omrežjih in drugih spletnih orodjih, kar vam omogoča, da ste ves čas povezani s študijskimi kolegi. Predmeti se izvajajo eden za drugim, tako da se boste lahko vsakemu od njih resnično posvetili.

Naloge in druge študijske obveznosti (seminarsko, projektno delo, analize, poročila, vmesni testi …), boste opravljali sproti, samostojno ali v timu. Študijska gradiva so v elektronski obliki, zato so vedno dostopna in so vključena v ceno šolnine.

Z edinstveno kombinacijo inovativnih pedagoških pristopov in tehnologij boste pri online študiju dobili kar največ za svojo osebno rast in poklicno pot.

Na področju online študija imamo dolgoletne izkušnje in številne reference, izvajamo ga že od leta 2000 in smo edina višja šola v Sloveniji, ki svoje študijske programe v celoti izvaja v e-obliki.

Prepričajte se, kako zanimiv in učinkovit je lahko online študij - omogočamo vam brezplačni preizkus.

Zakaj je ta svetovni trend vse bolj priljubljen tudi pri nas

Izjava strokovnjaka

"Online študij je predpogoj, da omogočimo dostop do visokošolske izobrazbe širši množici ljudi. Kakovosten online študij pa je možen samo ob ustrezni uporabo elektronskih orodij, ki omogočajo interakcijo med študenti, študenti in učitelji ter mentorji in dostopnimi študijskimi viri." Prof. dr. Herman van den Bosch, Open Universiteit, Nizozemska

Print